ZONNEBLOEM EN NO TOMATO INTRODUCEREN ISOLEMENT EXPERTS

De Zonnebloem - Een aantal maanden geleden zijn we met zijn allen in een gekke periode terecht gekomen, waarbij heel Nederland plotseling verplicht thuiszit. Voor de meesten is dit nieuw en slechts tijdelijk. Maar sommige mensen ervaren jarenlang, of zelfs hun hele leven, minder bewegingsvrijheid en zijn vaker tegen wil en dank aan huis gekluisterd. Deze mensen met een lichamelijke beperking zijn ongewild de ervaringsdeskundigen op het gebied van thuisblijven. Met dit inzicht creëerde NO TOMATO samen met de Zonnebloem en Indicia de campagne: Isolement Experts.

Deze Isolement Experts zijn de helden van nu. Via de 10 leukste thuis-blijf-tips delen zij hun ervaringen en tips met alle Nederlanders tijdens de intelligente lockdown. De gehele campagne is bedacht, gemaakt en uitgerold tijdens de lockdown. De video’s zijn bovendien opgenomen door de Isolement Experts zelf.

De thuis-blijf-tips worden gedeeld aan de hand van geautomatiseerde e-mailflows, een digitaal magazine en social advertising op Facebook, Instagram en Instagram Stories. De campagne kreeg ook aandacht op de nationale televisie bij Koffietijd en zijn de Isolement Experts inmiddels uitgenodigd bij 5 verschillende radiozenders om de campagne verder toe te lichten. Via een Facebook form en landingspagina kan iedereen gegevens achterlaten om de 10 leukste tips gratis in de mailbox te ontvangen. Met deze campagne vergroten we de contacten-database van de Zonnebloem en verleiden we mensen tot eenmalige of structurele donatie.

Hiermee steun je een prachtige vrijwilligersorganisatie die het leven van mensen met een lichamelijke beperking en van de vrijwilligers verrijkt door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. Zij streven naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. Bij de Zonnebloem draait alles dan ook echt om mensen. Mooi vinden wij dat. Ze brengen mensen bij elkaar en maken, als het maar even kan, het onmogelijke mogelijk. Zodat ook mensen met een fysieke beperking kunnen genieten van het leven. Neem ook eens een kijkje op hun website.

MORE WORK