CAMPAGNE VOOR MAATSCHAP­PE­LIJKE ORGANISATIE

Konink­lijke Visio is het exper­ti­se­centrum voor slecht­ziende en blinde mensen. Bij locatie De Blauwe Kamer in Breda wonen mensen met een visuele, verstan­de­lijke en/of andere beperking in een veilige, vertrouwde en aange­paste omgeving. Vanwege de coron­a­maat­re­gelen mochten zij maandenlang geen bezoek ontvangen en hebben zij al die tijd hun ouders, familie en vrienden niet gezien.

Nu komen wij steeds meer uit ons sociaal isolement. Maar voor de bewoners van Konink­lijke Visio De Blauwe Kamer is dit helaas niet zo vanzelf­sprekend. Niet enkel vanwege de coron­a­maat­re­gelen, maar ook doordat veel ouders urenlang moeten reizen en hierdoor een (kort) bezoek niet altijd haalbaar is. Daarom zijn wij een initi­atief gestart waarbij we het Bredase bedrijfs­leven betrekken om gezins­her­e­niging mogelijk te maken.

Bovendien worden met een donatie niet alleen de bewoners van De Blauwe Kamer gesteund, maar ook een prachtig en uniek hotel in Breda. Want ook voor de horeca­branche is deze tijd alles­be­halve makkelijk. Bij Boutique Hotel Het Scheepshuys kan de familie rekenen op persoon­lijkheid, gastvrijheid en uitste­kende service.

Doneren kan via: www.doneereendagsamen.nl

MORE WORK