CAMPAGNE VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIE

Koninklijke Visio is het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Bij locatie De Blauwe Kamer in Breda wonen mensen met een visuele, verstandelijke en/of andere beperking in een veilige, vertrouwde en aangepaste omgeving. Vanwege de coronamaatregelen mochten zij maandenlang geen bezoek ontvangen en hebben zij al die tijd hun ouders, familie en vrienden niet gezien.

Nu komen wij steeds meer uit ons sociaal isolement. Maar voor de bewoners van Koninklijke Visio De Blauwe Kamer is dit helaas niet zo vanzelfsprekend. Niet enkel vanwege de coronamaatregelen, maar ook doordat veel ouders urenlang moeten reizen en hierdoor een (kort) bezoek niet altijd haalbaar is. Daarom zijn wij een initiatief gestart waarbij we het Bredase bedrijfsleven betrekken om gezinshereniging mogelijk te maken.

Bovendien worden met een donatie niet alleen de bewoners van De Blauwe Kamer gesteund, maar ook een prachtig en uniek hotel in Breda. Want ook voor de horecabranche is deze tijd allesbehalve makkelijk. Bij Boutique Hotel Het Scheepshuys kan de familie rekenen op persoonlijkheid, gastvrijheid en uitstekende service.

Doneren kan via: www.doneereendagsamen.nl

MORE WORK