Film productie NO TOMATO Breda

Een van de nieuwere gezichten bij NO TOMATO is Troy Gazan. Nu bijna een kwartaal werkzaam bij het tofste reclamebureau van Breda, is Troy vooral bezig met het realiseren van al onze film en videoproducties. Een geweldige aanwinst voor het team! Maar wat vindt Troy nou zelf van NO TOMATO en waar vind je hem buiten werktijd? Lees met ons mee..

TROY:

Sinds maart 2021 fiets ik elke doordeweekse dag naar NO TOMATO om aan mijn werkdag te beginnen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de online marketing en maakte ik op freelance basis film producties. Bij NO TOMATO ga ik hier lekker mee verder en wordt mijn ervaring samengebracht, maar nu werk ik voor hele mooie merken. Laatst heb ik een productie van Organix Kids nog aan mijn portfolio toe kunnen voegen, hoe gaaf is dat!

Wat tof is aan mijn werk vind ik het moment van opleveren. Het project waar je dan lang aan hebt gewerkt, helemaal uitgewerkt te zien. Met een eerste schets geef je de opdrachtgever een eerste blik op het eindresultaat. Hoe gaaf is het dan om die ‘stick figures’ van je eerste schetsen als merk-ambassadors op het witte doek tot leven te zien komen.

VAN FREELANCER NAAR BUREAUBAAN

Ik krijg weleens de vraag ‘vond je het niet leuker om freelance te blijven werken? Dan heb je toch meer vrijheid.’ Mijn standaardantwoord is dan altijd ‘Deze kans kon ik niet laten schieten!’ Je ziet nou eenmaal niet veel reclamebureaus die o.a. een film producer in-house hebben. En dat is ook het leuke aan NO TOMATO; ik zit nu in een super creatief team, waarin iedereen proactief met nieuwe ideeën komt. Ondanks dat we allemaal onze eigen expertise hebben, werken we écht samen aan campagnes.

Verder vind ik het belangrijk als ik dagelijks mijn creatieve ei kwijt kan. Wanneer ik met een uitdagende opdracht het beste resultaat weet te leveren, kan mijn dag niet meer stuk.
Met video is het vaak belangrijk om binnen vooropgestelde kaders te blijven, liever kleur ik buiten de lijntjes. Want vaak weet ik dat een campagne baat heeft bij een creatievere aanpak, maar je moet natuurlijk ook trouw blijven aan de opdracht; dan is het wel eens lastig om tot de juiste keuzes te komen.

Een droombaan heb ik eigenlijk nooit gehad. Dus als ik zou moeten kiezen? Mijn baan nu bij NO TOMATO haha. Maar mijn doel is om door te breken en producer te zijn van echt grote films; vooral een verlengde of overtreffende trap van waar ik nu al dagelijks mee bezig ben.

Het klinkt misschien cliché, maar ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met film. Shortfilms, series: bewegend beeld is voor mij niet veilig! Daarnaast vind je mij in de winter met mijn snowboard op de piste.

VIDEOPRODUCTIE VOOR JOUW MERK?

Wil je verder kennis met mij maken? Bel eens naar NO TOMATO (0)76 52 11 888 en wie weet wordt mijn volgende opdracht een vette brand-video voor jouw merk.

MORE WORK