Dat smaakt naar meer

Proef­nummer — Perso­neelsblad ouderwets? Zeker niet. Het is nog altijd één van de meest gebruikte, effec­tieve en geliefde interne commu­ni­ca­tie­mid­delen. Een perso­neelsblad belicht bedrijven van binnenuit. Het brengt onder meer nieuws, inter­views, repor­tages, achter­grond­ver­halen en luchtige rubrieken. Dat een perso­neelsblad de loyaliteit versterkt is duidelijk, maar nu de volgende vraag: Online of offline?

De verschuiving van offline naar online is niet te ontkennen. Wat zeker niet wil zeggen dat offline geheel weg te denken is. Het verschil zit hem vooral in de omgang. Waar online vooral vluchtig gelezen wordt, neemt men offline veel meer de tijd. Zo blijkt uit onderzoek dat lezers gemiddeld bijna een half uur zoet zijn met een perso­neelsblad. Op de bank, een strand­bedje, de wc… Whenever, wherever. En hoe leuk is het dat naast de medewerkers zelf, ook familie en vrienden het nieuws en achter­gronden kunnen lezen.

Genoeg reden dus om voor Perfetti Van Melle alweer het derde perso­neelsblad te maken in dit jaar. Deze maand kregen maar liefst 1200 (oud) perso­neels­leden het extra dikke december Proef­nummer op de mat. En al zeggen we het zelf, het was een cadeautje om te maken, uit te delen én te ontvangen. Op naar de maart editie! Wil je weten wat voor voordelen een perso­neelsblad voor jouw organi­satie kan hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

 

MORE WORK