ORGANIX BRAND­MOVIE

Om moeders van peuters erop te atten­deren dat Hero Organix het beste voor hun kleintje bevat (óók tussen het spelen door), maakten we een sympa­thieke brand movie. En ondanks de beperkte acteer­er­varing van de cast verliep de shoot echt op rolletjes (bijna letterlijk zelfs)! Met als resultaat relevante én aanspre­kende video content die bij uitstek geschikt is voor online kanalen waar moeders actief zijn…

Bij NO TOMATO zijn we dól op het Hero Organix-assor­timent met biolo­gische tussen­doortjes zonder onnodige toevoe­gingen, zoals knijp­fruit, koekjes, snacks en rijst­wa­feltjes. En natuurlijk vooral ook op het merk zelf. Een sterk merk waar we samen graag steeds verder aan bouwen, en waarvoor we ook dit jaar weer alles mogen maken. Van online video­pro­ductie tot banner tot adver­tentie, voor alle Organix producten. Én voor alle leeftijden, want wat ons betreft kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen… En omdat Organix echt té veel lekkers heeft om in één product­video te laten zien, komen er nog veel meer leuke dingen aan!

Ook behoefte aan een appetij­te­lijke brand movie of product­video? Gewoon even bellen met Mark-Jan (+31634038217), we helpen je graag om je ambitie waar te maken!

MORE WORK