ORGANIX BRANDMOVIE

Om moeders van peuters erop te attenderen dat Hero Organix het beste voor hun kleintje bevat (óók tussen het spelen door), maakten we een sympathieke brand movie. En ondanks de beperkte acteerervaring van de cast verliep de shoot echt op rolletjes (bijna letterlijk zelfs)! Met als resultaat relevante én aansprekende video content die bij uitstek geschikt is voor online kanalen waar moeders actief zijn…

Bij NO TOMATO zijn we dól op het Hero Organix-assortiment met biologische tussendoortjes zonder onnodige toevoegingen, zoals knijpfruit, koekjes, snacks en rijstwafeltjes. En natuurlijk vooral ook op het merk zelf. Een sterk merk waar we samen graag steeds verder aan bouwen, en waarvoor we ook dit jaar weer alles mogen maken. Van online videoproductie tot banner tot advertentie, voor alle Organix producten. Én voor alle leeftijden, want wat ons betreft kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen… En omdat Organix echt té veel lekkers heeft om in één productvideo te laten zien, komen er nog veel meer leuke dingen aan!

Ook behoefte aan een appetijtelijke brand movie of productvideo? Gewoon even bellen met Mark-Jan (+31634038217), we helpen je graag om je ambitie waar te maken!

MORE WORK