Nieuwe partner NO TOMATO

Nieuwe partner NO TOMATO

Hulde! Account Director Petra Stallen-Lommers is vanaf januari 2022 partner bij reclamebureau NO TOMATO. Al sinds 2014 is ze van onschatbare waarde voor ons bureau en onze klanten. Naast haar harde werk blijft ze zich ook persoonlijk ontwikkelen en volgde ze met succes de Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM met Marieke Pijler en William van Vessem als docenten.

Haar opgedane kennis gebruikte ze vervolgens met verve in ons voordeel. We scherpten onze eigen positionering aan, en zorgden met nieuwe diensten dat we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Nu bieden we als creatief merkenbouwer een aantal strategische workshops aan: op het gebied van kracht; op het gebied van waarde toevoegen; en een om dit alles te valideren. Vanuit de strategie pakken we vervolgens door naar merkontwikkeling en marktbenadering. We creëren nu nieuwe totaal-oplossingen voor de merkvraagstukken van deze tijd. Dit doen we met het hele team, maar misschien wel vooral dankzij Petra. De stap naar participatie bij NO TOMATO is een logische, en erkenning voor haar goede werk.

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekraïense collega zoeken wij videoprojecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Markendaalseweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM