MEET THE NEW BOYE

Meet the new Boye

New @ NO TOMATO vanaf februari: Project­ma­nager Boye Snoek!
Boye stelt zich hier graag even voor:

Mijn naam is Boye Snoek, 33 jaar, geboren en getogen in Breda. Ik heb altijd in en rondom Breda gewoond. Nu woon ik samen met mijn vriendin Gaby en onze 2 dikke verwende katten in Prinsenbeek.

Ik ben een rasechte Brabander, hou van carnaval, feestjes en gezel­ligheid. En als trouwe NAC-supporter ga ik graag samen met mijn beste maten naar elke thuis­wed­strijd kijken. Daarnaast sta ik zelf op het veld, als aanvoerder van het elftal Beekvooruit 1. Ook help ik mijn ouders af en toe met hun bedrijf ‘SNOEKIES Rijsttafel’.

Na een eerste kennis­making met de recla­me­wereld was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen de vacature van NO TOMATO voorbijkwam op LinkedIn, heb ik meteen gesol­li­ci­teerd en had ik een leuk gesprek met Mark-Jan. En zo ben ik bij NO TOMATO beland.

Het leukste van mijn functie vind ik het contact met de klanten, samen optrekken en als team hele toffe en creatieve campagnes maken. Voor NO TOMATO en onze opdracht­gevers wil ik ervoor zorgen dat alle projecten op tijd en binnen budget worden uitge­voerd en dat boodschappen op een duide­lijke en overtui­gende wijze worden overgebracht.

Daarnaast is het werk bij NO TOMATO heel leuk dankzij de relaxte sfeer. Je krijgt veel ruimte om je eigen ding te doen, maar je moet wel je verant­woor­de­lijkheid nemen. Vrijheid, vertrouwen en verant­woor­de­lijkheid vind ik heel belangrijk en dat krijg ik hier allemaal. En af en toe een potje ping pong en de vrijmibo zijn natuurlijk ook mooi meegenomen.

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM