MEET SUSAN!

MEET SUSAN!

Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat Guus in Breda. Ik ben geboren en getogen in Etten-Leur, maar deze mooie stad heeft me altijd het meest getrokken. Wanneer ik op stap ging met vrien­dinnen, was dat dan ook altijd hier. 

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om uit eten te gaan en te genieten van een drankje met vrien­dinnen en/of mijn vriend. Ik ben veel bezig met sport (fitness en hardlopen) en houd hierbij wel van een uitdaging zoals een mud-run of een hardloop­wed­strijd. Daarnaast interes­seert gezonde voeding me heel erg. Daarom ben ik ook bezig met de opleiding Voedingsleer naast het werk hier. Ik vind het interessant om te zien wat voeding met ons lichaam doet. Ik sta graag in de keuken en wanneer er vrienden op bezoek komen vind ik het heel leuk om verse pasta’s te maken in allerlei vormen en kleuren. 

Via LinkedIn ontving ik een bericht van Mark-Jan of ik interesse had in een kennis­making. Dit kwam op een moment dat ik er zelf ook voor open stond en zo zijn we gaan praten. Mijn functie is het grafisch vormgeven van allerlei soorten opdrachten. Bijvoor­beeld het vormgeven van een magazine of POS materialen maar ook het ontwik­kelen van een nieuwe huisstijl/identiteit. Of het verder uitwerken van een campagne die is opgezet door de art director en copywriter. Heel uiteen­lopend dus.

Dat je creatief bezig kunt zijn, geeft me veel energie, zeker als dat ook gewaar­deerd wordt. Ik vind het leuk als je veel kunt leren van wat collega’s maken en daar ook weer door geïnspi­reerd raakt. Wanneer je feedback krijgt, moet je in eerste instantie soms wel even schakelen, maar dat maakt het vaak alleen maar beter. Daar leer je superveel van en dat vind ik mooi om te ervaren.

Iedereen bij NO TOMATO is zichzelf en je hoeft je vooral niet anders voor te doen dan je bent. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De verschil­lende opdracht­gevers maken het werk lekker divers en zo is geen dag hetzelfde. Wat ik ook mooi vind is dat je samen altijd iets nieuws creëert, waardoor je de opdracht­gever helpt zijn merkiden­titeit verder te versterken. Kleur, vorm, beeld en font zijn echt heel bepalend voor wat je wilt vertellen. Als dat allemaal goed overkomt en je daarmee hebt kunnen bijdragen aan iemand zijn business, dan is dat voor mij een mooi stukje zingeving.

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM