MAAK KENNIS MET WESSEL

Aan onze nieuwe collega Wessel Klasen stellen we 5 vragen.

1. Hoe ben je bij NO TOMATO terecht gekomen?

In het voorjaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en een oud-collega wees mij op NO TOMATO. Er stond op dat moment geen vacature open, maar ik vond het bedrijf zo tof dat ik een open solli­ci­tatie stuurde. Want niet geschoten is altijd mis, toch? Toevallig was men net op zoek naar iemand, dus ik heb precies op het goede moment gesolliciteerd.

2. Wat is jouw functie bij NO TOMATO?

Bij NO TOMATO werk ik als vormgever/DTP’er. Wat ik daar leuk aan vind is de afwis­seling en de vrijheid die je hebt. Als vormgever mag ik regel­matig meedenken over het concept en dit door vertalen naar allerlei uitingen.

3. Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het creatieve. Dat is iets wat ik echt graag doe: creatief bezig zijn. En dan met name het concep­tueel denken. Het samen­werken met anderen en brain­stormen, zodat je het vervolgens om kunt zetten naar een gaaf ontwerp. En dit daarna natuurlijk uit kunt werken. Dat vind ik echt het leukste.

“Veel onderling respect”

4.Wat vind je het leukste aan het werk bij NO TOMATO?

Ik vind het werken hier echt super. Vooral de sfeer onderling. Dat is ook iets wat ik best belangrijk vind, want dat is wel bepalend voor met wat voor gevoel je opstaat ’s morgens en hoe je weer naar huis toe gaat. Er wordt hard en serieus gewerkt, maar er is ook veel gezel­ligheid. En veel onderling respect.

5. Wat doe je nog naast je werk bij NO TOMATO? 

Naast dat ik werk voor NO TOMATO, werk ik ook een dag per week voor mezelf als vormgever. Ook hou ik er echt van om in het weekend leuke dingen te doen met vrienden en familie. Erop uit gaan en naar het terras bijvoor­beeld. Een beetje borrelen. Misschien een beetje cliché, maar ik geniet er wel echt van.

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM