MAAK KENNIS MET EVELINE

5 vragen aan project­ma­nager Eveline de Meij

1. Hoe ben je bij NO TOMATO terecht gekomen?

Dat vind ik best een leuk verhaal. Ik zag dat Mark-Jan twee keer op mijn LinkedIn profiel had gekeken. Ik heb hem daarom een berichtje gestuurd met de vraag of hij nog versterking zocht. Toen zijn we een kopje koffie gaan drinken en nu werk ik hier sinds een maand als project­ma­nager bij NO TOMATO. 

2. Waarom heb je ervoor gekozen project­ma­nager te worden?

Eigenlijk ben ik er een beetje ingerold. Ik wilde eerst altijd de mode in. Wel op het gebied van commu­ni­catie, maar uitein­delijk ben ik via een bijbaantje het project­ma­na­gement ingerold. Tijdens mijn studie kwam ik iemand tegen van een recla­me­bureau, waar ze een beginner zochten. Dat leek me wel wat en vervolgens heb ik 2,5 jaar gewerkt. Om vervolgens in die richting te blijven werken. Dus nu alweer 15 jaar.

3. Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het creëren van een structuur vind ik altijd leuk, zodat het vlekkeloos loopt. Uitein­delijk moet iedereen blij zijn en het resultaat goed vinden, want dat vind ik het aller­be­lang­rijkste. Dit geldt voor de klant, maar ook intern bij het bureau. Ik voeg graag iets toe aan een proces. Het is niet dat ik mijn stempel ergens op wil drukken, maar ik wil wel graag mijn steentje bijdragen.

“Je werkt hier echt samen als team.“

4.Wat vind je het leukste aan het werk bij NO TOMATO?

De onder­linge sfeer vind ik erg prettig. Het is heel gezellig en dat voel je ook. Iedere dag wordt er gelachen en dat maakt het leuk werken. Je werkt echt samen als team. Iedereen wil elkaar helpen en is bereid om mee te werken. Zo werk je er met zijn allen voor om iets voor elkaar te krijgen. Het samen ervoor zorgen, is iets wat ik belangrijk vind. 

5. Wat doe je nog naast je werk bij NO TOMATO? 

Naast mijn baan als project­ma­nager ben ik ook voedings­coach. Eten is iets waar ik regel­matig mee bezig ben, want ik sta graag in de keuken. Gezonde, lekkere gerechten bereiden. Verder vind ik het gezellig om dingen te doen met familie en vrienden. Een borreltje, lekker uiteten of ergens naartoe bijvoorbeeld. 

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM