LEKKERDER COMMU­NI­CEREN

LEKKERDER COMMU­NI­CEREN VANUIT HUIS.

We kennen het onder­tussen (bijna) allemaal: de ene Teams verga­dering na de andere om goed in contact te blijven met je collega’s. Hier en daar komt daar ook een huisdier of kind bij kijken. Gezellig! Met deze nieuwtjes kun je nóg lekkerder commu­ni­ceren vanuit huis.

Messenger Rooms

Met Messenger Rooms kun je een virtuele ruimte aanmaken waar maximaal 50 personen (!) tegelijk aan kunnen deelnemen. Je kunt Rooms aanmaken en delen via je overzicht en groepen, of via een evenement op Facebook. Op deze manier kunnen anderen gemak­kelijk deelnemen aan jouw Room. Wanneer je gebruik maakt van de Facebook Messenger app kun je gebruik maken van verschil­lende effecten en filters, zoals een bepaalde kleur of achter­grond. De Rooms-functie zal ook worden toege­voegd aan WhatsApp, Instagram en Portal.

 

WhatsApp groeps­bellen

Waarom allemaal vreemde videobelprogramma’s downloaden als het ook gewoon via WhatsApp kan? Binnenkort is het mogelijk om via WhatsApp met tot 8 personen tegelijk te video­bellen. Dit kon voorheen maar met maximaal 4 personen tegelijk. Gezellig! Deze video­calls zullen net als je huidige telefoontjes zijn beveiligd met end-to-end codering.

Verbe­terde Live functies

Doordat we momenteel niet naar onze kook- of sport­lessen kunnen gaan, volgen we hiervan steeds meer live uitzen­dingen. Dat viel Facebook ook op… Daarom komen zij met verbe­te­ringen voor het live uitzenden van video’s, zowel op Facebook als op Instagram.

Op Facebook:

  • Met de optie ‘Live With’ kun je een andere persoon toevoegen aan je live video, denk hierbij bijvoor­beeld aan een gastspreker.
  • Offline evene­menten kunnen de komende tijd niet doorgaan. Daarom kunnen evene­menten nu als ‘Alleen online’ worden geken­merkt. Het wordt daarnaast mogelijk dat mensen moeten betalen voor toegang tot het live evenement.
  • Je kunt met je live video geld ophalen voor goede doelen door een donatieknop toe te voegen.
  • Gebruikers krijgen de mogelijkheid om alleen audio te horen. Dit kan handig zijn wanneer je data wil besparen of wanneer je een slechte inter­net­ver­binding hebt.
  • Je kunt live video’s bekijken zonder dat je een Facebook-account hebt.

Op Instagram:

  • Live video’s kun je nu ook vanaf je laptop of computer bekijken. Reageren is ook mogelijk.
  • Je kunt je video’s binnenkort ook aan IGTV toevoegen wanneer je live gaat. Op deze manier blijven de video’s langer dan 24 uur beschikbaar.

Wijzi­gingen binnen Teams vergaderingen

De komende maanden zullen de verga­de­ringen in Teams er wat anders gaan uitzien. Heel fijn als je het ons vraagt. Die verve­lende knoppenbalk die zo lekker in de weg kan zitten, zal worden verplaatst naar de rechter­bo­venhoek. Probleem opgelost! Ook kun je binnenkort een Teams verga­dering in een apart scherm openen.

 

Google Duo: groeps­ge­sprekken in browser en familiemodus

Google gaat meerdere nieuwe functies toevoegen aan de bel app Google Duo. Zo kun je binnenkort met een groep video­bellen in je browser en komt er een familie­modus binnen de app. Met de familie­modus kun je tijdens een video­ge­sprek in realtime op het scherm tekenen. Zijn de kinderen ook weer even zoet. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om Snapchat-achtige filters te gebruiken tijdens zowel de groeps­ge­sprekken als de één-op-één gesprekken. Toch fijn als je er ’s ochtends nog niet heel wakker uitziet. Of een kater hebt.

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM