DON’T JUST LIVE LIFE, CELLO­BRATE LIFE!

Koreman’s was als echt Bredaas drankenmerk al een paar jaar heel goed bezig, maar inmiddels ook echt toe aan een volgende stap. Dat was dan ook precies het verzoek waarmee de broers Frank en Thom Koreman bij NO TOMATO terecht­kwamen. En wat begon met een frisse positi­o­nering, smaakte al snel naar meer; zo ontwik­kelde NO TOMATO voor Koreman’s eveneens een gloed­nieuwe merkiden­titeit en campagne, die je in de meest uiteen­lo­pende kanalen kunt tegenkomen…

VAN PRODUCT­GE­RICHT NAAR HET LEVEN VIEREN — MERKPOSITIONERING

Er zijn heel veel limoncello’s, die er allemaal ongeveer hetzelfde uitzien, ongeveer hetzelfde smaken en ongeveer op dezelfde manier aange­prezen worden. Daarom vond NO TOMATO het de hoogste tijd voor iets heel anders… De wereld van limoncello’s schreeuwt om een game changer. Om cello’s die niet alleen maar ‘limon’cello’s zijn, maar vooral smaak­voller, vernieu­wender en verras­sender, die speciale momenten nóg specialer maken. Dat is dan ook precies hoe we het merk Koreman’s hebben geposi­ti­o­neerd. De cello’s van Koreman’s zet je niet zomaar op tafel, maar om je gasten te verleiden. Niet eens zozeer als blijk van goede smaak, maar om samen als levens­ge­nieters alles uit het leven te halen. Oftewel: CELLO­BRATE LIFE!
.

.

HELLO CELLO — MERKIDENTITEIT

In het verlengde van de nieuwe positi­o­nering ontwik­kelden we een nieuwe merkiden­titeit die het woord ‘CELLO’ als op zichzelf staand begrip nog verder versterkt. Ongeacht of je nu een fles Koreman’s limon­cello, sanguin­cello of yuzucello of tafel zet, alleen al met de fles maak je letterlijk een bold statement… Daarnaast vertaalden we de nieuwe huisstijl meteen door naar onder meer het Koreman’s wagenpark, stati­onery én cadeauverpakkingen.
.

.

CAPTURE THE MOMENT — MERKCAMPAGNE

Ook voor de nieuwe Koreman’s merkcam­pagne ging NO TOMATO niet over één nacht ijs. Om tijdens de shoot een goede ‘Cello­brate-vibe’ te creëren, organi­seerden we voor de volledige cast een diner en aansluitend een bruisend feest in Mr. Moos Breda, waarbij alles van begin tot eind werd vastgelegd. Dit betekende logischerwijs wel ‘enige keuzestress’ bij de selectie van de ‑letterlijk duizenden- beelden, maar de eerste campag­ne­beelden zijn inmiddels gekozen. Precies op tijd voor de nieuwe merklan­cering op 22 november!

Ook behoefte aan een merkpositionering,
merkiden­titeit of merkcam­pagne met impact?

Gewoon even bellen met Mark-Jan (+31634038217),
we helpen je graag om je ambitie waar te maken!

MORE WORK