DON’T JUST LIVE LIFE, CELLOBRATE LIFE!

Koreman’s was als echt Bredaas drankenmerk al een paar jaar heel goed bezig, maar inmiddels ook echt toe aan een volgende stap. Dat was dan ook precies het verzoek waarmee de broers Frank en Thom Koreman bij NO TOMATO terechtkwamen. En wat begon met een frisse positionering, smaakte al snel naar meer; zo ontwikkelde NO TOMATO voor Koreman’s eveneens een gloednieuwe merkidentiteit en campagne, die je in de meest uiteenlopende kanalen kunt tegenkomen…

VAN PRODUCTGERICHT NAAR HET LEVEN VIEREN - MERKPOSITIONERING

Er zijn heel veel limoncello’s, die er allemaal ongeveer hetzelfde uitzien, ongeveer hetzelfde smaken en ongeveer op dezelfde manier aangeprezen worden. Daarom vond NO TOMATO het de hoogste tijd voor iets heel anders… De wereld van limoncello’s schreeuwt om een game changer. Om cello’s die niet alleen maar ‘limon’cello’s zijn, maar vooral smaakvoller, vernieuwender en verrassender, die speciale momenten nóg specialer maken. Dat is dan ook precies hoe we het merk Koreman’s hebben gepositioneerd. De cello’s van Koreman’s zet je niet zomaar op tafel, maar om je gasten te verleiden. Niet eens zozeer als blijk van goede smaak, maar om samen als levensgenieters alles uit het leven te halen. Oftewel: CELLOBRATE LIFE!
.

.

HELLO CELLO - MERKIDENTITEIT

In het verlengde van de nieuwe positionering ontwikkelden we een nieuwe merkidentiteit die het woord ‘CELLO’ als op zichzelf staand begrip nog verder versterkt. Ongeacht of je nu een fles Koreman’s limoncello, sanguincello of yuzucello of tafel zet, alleen al met de fles maak je letterlijk een bold statement… Daarnaast vertaalden we de nieuwe huisstijl meteen door naar onder meer het Koreman’s wagenpark, stationery én cadeauverpakkingen.
.

.

CAPTURE THE MOMENT - MERKCAMPAGNE

Ook voor de nieuwe Koreman’s merkcampagne ging NO TOMATO niet over één nacht ijs. Om tijdens de shoot een goede ‘Cellobrate-vibe’ te creëren, organiseerden we voor de volledige cast een diner en aansluitend een bruisend feest in Mr. Moos Breda, waarbij alles van begin tot eind werd vastgelegd. Dit betekende logischerwijs wel ‘enige keuzestress’ bij de selectie van de -letterlijk duizenden- beelden, maar de eerste campagnebeelden zijn inmiddels gekozen. Precies op tijd voor de nieuwe merklancering op 22 november!

Ook behoefte aan een merkpositionering,
merkidentiteit of merkcampagne met impact?

Gewoon even bellen met Mark-Jan (+31634038217),
we helpen je graag om je ambitie waar te maken!

MORE WORK