De nieuwe receptuur Hero Cassis

De nieuwe receptuur van de Hero Cassis campagne

Heb jij ze al voorbij zien komen op je smartphone of laptop, de nieuwe online commercials van Hero Cassis? No Tomato had de eer om samen met het team van Hero deze campagne te mogen ontwikkelen. Van campagnestrategie tot en met concept en uitvoering hebben we tijdens de lockdown de hele campagne op touw gezet zodat Hero Cassis klaar is voor de zomer van 2021 met een nieuw campagnerecept dat gaat zorgen voor meer zichtbaarheid en merkbeleving.

Lekker Origineel voor in je koelkast
Het thema ‘Lekker origineel’ is het hoofdingrediënt van de campagne. Allereerst is het een verwijzing naar de heritage van Hero Cassis; de oorspronkelijke, Nederlandse cassis met zwarte bessen uit Zeeland. Daarnaast willen we liefhebbers van frisdranken een heerlijk fruitig alternatief bieden voor de standaard frisdranken én dragen we het geloof uit dat je als individu trots mag zijn wanneer je anders bent dan doorsnee.

Video
Voor de commercial zijn we gaan teamen met de crew van This Is Us. Het resultaat is een reeks vrolijke commercials en videos waarbij het paars van je scherm knalt. De modellen zijn echte blikvangers en komen letterlijk uit de koelkast om kleur en smaak te bekennen.

Sound
Over lekker origineel gesproken… Ook in geluid hebben we voor dit project het onderste uit het blikje gehaald, samen met composer Djuri Boot. We creëerden een catchy commercialmuziekje én een nieuw soundlogo. Alle geluiden en woorden die je daarin hoort zijn direct afkomstig van een Hero Cassis blikje.

De campagne wordt verder ondersteund met diverse online activiteiten, waaronder een eigen game en social media activatie. Bekijk hieronder de behind the scenes van de topdag in de studio…

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekraïense collega zoeken wij videoprojecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Markendaalseweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM