’S AVONDS ADVENT, ’S MORGENS ADVENT

Uitdaging
In de lente en de zomer van 2021 komt NO TOMATO voor Hero Cassis met een gloed­nieuwe campagne, die nu volop in ontwik­keling is (en waarover we op dit moment nog niet te eel willen verklappen…). Vóór die tijd wil willen we echter al zorgen voor meer naams­be­kendheid binnen de doelgroep; millen­nials, met een focus op de leeftijds­ca­te­gorie 25 jaar en jonger. Hoe doen we dat midden in de winter, met een frisdrankje dat toch vaak geasso­cieerd wordt met de zomer?

Insight
Millen­nials, en dan met name millen­nials van 25 jaar en jonger, zijn gek op Instagram én op cadeautjes. Een combi­natie van deze twee zou dus ideaal zijn om het merk beter uit te dragen én het aantal volgers te verhogen. Maar hoe combineer je Instagram en cadeautjes op een slimme manier?

Idee
Bij uitstek in de donkere decem­ber­maand is een frisse Insta-campagne met een advents­ka­lender als thema­me­chaniek. Uiteraard past deze mechaniek ook goed bij het funmerk Hero Cassis, met volop mogelijk­heden om het merk goed en lekker uit te dragen.

Zolang deze kalender dan ook maar écht knalt…

Gefaseerde Insta-campagne
Om de kalender echt de laten knallen, maakten we in de aanloop­pe­riode aller­eerst het hele Insta-kanaal knalpaars en helemaal campag­ne­proof. Vervolgens gingen we teasen met de cadeaus die te winnen zouden zijn en vanaf 1 december gingen we écht uitpakken…

Elke dag knalde er een nieuw kalen­der­vakje met wéér een andere prijs open, zodat de paarse pracht­prijzen binnen de kortste keren bij de volgers om de oren vlogen. Al binnen de eerste week was het aantal volgers hiermee al verdrievoudigd!

MORE WORK