Geen tomaten, wél Renate!

Geen tomaten, wél Renate!

New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!
Renate stelt zich hier graag even voor:

Hoi! Ik ben Renate Heijmans, 42 jaar en ik woon in Eindhoven met mijn vriend, 2 dochters van 12 en 13 en hondje Beer. Ik ben een spontane, energieke dame met een positieve mindset. Dans graag de hele dag op festivals, lees veel en vind het heerlijk om te koken. Daarnaast ben ik veel bezig met persoon­lijke ontwik­keling en coaching. Ik ben bezig met een opleiding tot Holis­tisch Leefstijl­Coach en ben ik gefas­ci­neerd door Human Design en de wet van aantrekking.

Ik ben bij NO TOMATO terecht gekomen via Petra. Zo’n 20 jaar geleden heb ik haar leren kennen bij het bureau waar we beiden onze carrière zijn begonnen. Als jonge broekies zijn we daar gestart als project­ma­nagers en na ongeveer 5 jaar scheidden onze wegen, maar we zijn altijd vrien­dinnen gebleven. Al heel vaak heeft ze gevraagd of ik eens wilde komen praten voor een baan bij NO TOMATO en nu kwam alles op het juiste moment bij elkaar.

Ik kom het team versterken als Account­ma­nager. Ik krijg de verant­woor­de­lijkheid over een aantal opdracht­gevers die we verder helpen hun mooie merken te bouwen; een goede strate­gische basis neerzetten, die als kapstok dient voor alle verdere commu­ni­catie. Ik begeleid trajecten van begin tot eind, begeleid sessies, geef advies, bewaak de kwaliteit, het proces, budget en planning en zorg voor een optimale relatie tussen NO TOMATO en onze opdrachtgevers.

Het leukste aan mijn functie is het mogen adviseren en begeleiden van opdracht­gevers bij de bouw van hun merk en ik ga graag een keer de deur uit om hun te bezoeken. Daarnaast vind ik de afwis­seling tussen inhou­delijk en uitvoerend heel leuk, de combi­natie van denken en doen. Dus merken bouwen, maar ook pragma­tisch projecten begeleiden en met processen en structuur bezig zijn.

Wat ik verder heel fijn vind bij NO TOMATO is de goede en positieve sfeer. Ik ben warm ontvangen en ik mag voor mooie merken gaan werken. Er is geen dag hetzelfde, dat houdt het werk dynamisch en uitdagend. Ik vind het heerlijk om samen met opdracht­gevers een vraagstuk vast te pakken en met mijn ervaring van toege­voegde waarde te zijn. Met zo’n 20 jaar ervaring binnen het marke­ting­com­mu­ni­catie werkveld ben ik een volwaardig sparring­partner, stel ik net die ene vraag waaraan misschien niet wordt gedacht en durf ik kritisch en scherp te zijn. Alles om samen de strate­gische basis en lange termijn relatie nóg verder te versterken!

LAATSTE BLOG POST

MEET SUSAN! Mijn naam is Susan Joosten, ik ben 24 jaar en woon met mijn vriend en onze kat GuusLEES MEER

DURF TE VRAGEN… Voor onze nieuwe Oekra­ïense collega zoeken wij video­pro­jecten. Deze week werd ik benaderd door Judy van denLEES MEER

Geen tomaten, wél Renate! New @ NO TOMATO vanaf maart: Account­ma­nager Renate Heijmans!Renate stelt zich hier graag even voor: Hoi! IkLEES MEER

CONTACT

Ook kennis maken met onze beproefde manier om jouw klant trek te laten krijgen in jouw dienst, product of initiatief?
We helpen je je ambitie waarmaken. Zeker weten. Gewoon even contact op nemen met

Mark-Jan+31634038217

 

Marken­daal­seweg 44
4811 KC BREDA
+31 (0)76 52 11 888
MAIL@NOTOMATO.COM