BOUW VERDER AAN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

INTERNE ACTIVATIECAMPAGNE

Equipe Zorgbedrijven is niet alleen innovatief in haar marktbenadering, maar ook in haar Human Resource Management; de Equipe Academy ondersteunt álle Equipe medewerkers, van consulente tot chirurg, bij hun zelfontplooiing aan de hand van zeven persoonlijke ‘bouwstenen’. Hiermee blijf je als Equipe medewerker up-to-date en relevant voor de toekomst. Aan NO TOMATO de vraag om dit unieke persoonlijke ontwikkelingsprogramma op een aansprekende manier bij de Equipe medewerkers over de bühne te brengen…

Hiervoor creëerden we in de eerste plaats een visual device dat letterlijk is opgebouwd uit de zeven Equipe-bouwstenen; een ‘blokkentoren’ met een driehoekig blokje bovenop, die als zodanig een opvallende pijl naar boven vormt. Naast dit universele symbool voor groei/ambitie portretteerden we steeds andere typen Equipe medewerkers. Elk met hun eigen persoonlijke ‘speerpunten’, maar met één universele boodschap: Bouw verder aan je persoonlijke ontwikkeling met de Equipe Academy. Of je nu ‘steengoed’ wilt worden in leiderschap, in klantvriendelijkheid of een ander persoonlijk speerpunt wilt ontwikkelen; Equipe spoort je aan om dit vooral te delen met je leidinggevende!

Deze key visuals & key message vertaalden we door in verschillende on- en offline middelen, zoals de veelgebruikte eigen Equipe app, interne e-mailings, posters en flyers. Kortom: een solide basis waarop álle Equipe medewerkers persoonlijk verder konden bouwen!

MORE WORK