Blijf vooral jezelf

JEZELF BLIJVEN ALS BASIS OM HET ANDERS TE DOEN – Al meer dan 25 jaar is Velthuis kliniek een vooraanstaand speler in Nederland op het gebied van cosmetische behandelingen en ingrepen. Deze markt is de laatste jaren overspoeld met nieuwe aanbieders, waardoor Velthuis kliniek haar positioneringopnieuw onder de loep heeft genomen, samen met NO TOMATO. Op basis van trends, data en diverse strategische sessies zijn NO TOMATO en Velthuis kliniek op zoek gegaan naar een onderscheidende positie. Deze is gevonden door een shift te maken van beauty naar persoonlijk. Van uiterlijk vertoon naar innerlijke zelfontplooiing. Met dit inzicht creëerde NO TOMATO meer ruimte voor Velthuis kliniek om de eigen identiteit uit te dragen. Bovendien ontwikkelden we een nieuwe waardepropositie die de hoofdrol krijgt in de nieuwe merkcampagne: Blijf vooral jezelf.

 

AND WE’RE LIVE!

Een jubileum willen vieren met je fans, volgers en relaties terwijl Nederland nog verstopt zit achter de corona-maatregelen; lastig, maar zeker niet onmogelijk in deze tijden.

Velthuis kliniek en NO TOMATO brachten het jubileumfeest naar de fans toe via het online Velthuis kliniek VIP Event, waar iedereen zich kosteloos voor kon aanmelden. Tijdens deze livestream verwenden we kijkers met tips, verhalen en interviews met specialisten van Velthuis kliniek en bekende influencers uit de wereld van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Een inspirerende avond en tevens een uitstekende gelegenheid om de nieuwe merkcampagne ‘Blijf vooral jezelf’ meer inhoud en betekenis te geven.

MORE WORK